Medlemslogin

Mulighed for at låne Klitta

Vi vil meget gerne sejle med en masse spejdere! F.eks:

  • AFTENTUR (ca. kl. 17 til 21.30). På sådan entur kan I få en lille fornemmelse for at sejle med sejl og navigere. Ofte er man lidt forvirret over alt det tovværk, men overvej at tage to aftner og nyd aha-oplevelsen, når man gennemskuer logikken. Medbring aftensmad eller lav gourmet mad i vores kabys!
  • WEEKENDTUR - eksempel (Fredag kl. 17.00 til søndag kl. 16.00l) Vi elsker at sejle til Tunø - men også Hov, Endelave, Samsø, Ebeltoft, Nappedam, Skødshoved m.v. Fredag aften sejler vi en lille tur. Lørdag morgen sejler vi så et længere stræk enten rolig og afslappende - eller for de friske - "sejladstræning" med maser af navigation og vendinger for sejl. Er du sejlinteresseret kan du på denne sejlads få en fornemmelse for sejlsætning, at styre med roret samt lidt grundlæggende navigation.
  • UGETUR - (lørdag kl. 15.00 til lørdag kl. 12.00l) På disse ture kan vi sejle til Anholt, Læsø eller måske rund om Fyn. Ugeturene kan kombineres med medlemmernes sommertogter så en ugeudlejning indgår i en længere tur til fx. Sverige eller Tyskland.  På disse ture kan i få en del instruktion om sejlads og få god fornemmelse for sejlsætning, stå ved ror for sejl og for motor, det at holde en kurs, samt noget grundlægende navigation.

Hvis det har interesse så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kig under "Lån af Klitta" til venstre på siden.

Vi glæder os til at sejle med jer!

template joomla by JoomSpirit