Medlemslogin

Særligt tilbud for spejdere i Aros

________________________________ 

 

Fok, Fald & Fribord

Trin 1 i sejlads - Her bliver I instrueret i sejlsætning og prøver at vende over stag og ved bomning. I lærer om tov, knob og knuder til søs og ikke mindst en masse af de mærkelige ord, der findes på et gammelt træskib.

 

Bøje, Bak & Bidevind

Trin 2 i sejlads - I sætter sejlene med hjælp fra bæsætningen og trænes i sammenhængen mellem sejl, vind og kurs. I prøver at navigere ved hjælp af GPS, kompas og søkort. Og de særligt nysgerrige kommer på rundvisning i motorrummet.

 

Mob, Mod & Maskine

Trin 3 i sejlads - I sætter sejlene, vender og navigerer. I prøver at øve 'mand (genstand) over bord' manøvren, sætte brandvand på dæk og afprøve redningsveste - så husk badetøjet!

 

Tang, Tjære & Tonkin

Vedligehold - På et skib er der altid noget at gøre. Tov der skal vedligeholdes, maling der skal blandes, sjækler der skal muses og meget mere. Hyggeligt modul, hvor man lærer lidt håndværk, har tid til at snakke og kan nyde bevistheden om at have ydet.

 

Læ, Luft & Leg

Legetur - Det er her badetøjet skal med, robåden kommer i vandet, vi forsøger at fange en vandmand og udsigten kan nydes fra masten. 

 

Fedt, Flid & Snyd

Tillægsmodul -Kan kombineres med alle ovenstående moduler. Mød en time før og lav lækker mad i fællesskab ombord. Vær med til at 'åbne' skibet og få kaffe på kanden. Alle de elementer der skal til for at fedte sig ind hos kaptajn og bedstemand! 

template joomla by JoomSpirit

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler