Vil du gerne lære at sejle, lære andre at sejle, eller lære at makke med gamle træskibe og teknik?
Vil du prøve en ny måde at være spejder på?

Klitta er stedet med mulighederne!

Som aktivt medlem på Klitta får du mulighed for at få sejlerfaring, sejladsuddannelse,  instruktør- og ledelseserfaring, samt rig mulighed for at tilegne dig eller udvide dine håndværksmæssige færdigheder.
Du behøver ikke at have en lang spejderkarriere bag dig, du skal bare have lyst at bidrage til foreningens formål. Det er ikke noget krav, at du har sejlerfaring, men du skal være fyldt 16 år.

Omdrejningspunktet i Klittas medlemsaktiviteter er klubaften hver tirsdag. Vi mødes kl. 18 ved Århus Træskibshavn. Fra ca. april til oktober sejler vi en tur på bugten. I vinterhalvåret arbejder vi på skibet. Vi skiftes til at sørge for varm mad til alle, og kage til kaffen bagefter. I løbet af året er der yderligere en række aktiviteter for medlemmer, bl.a. medlemsture, sommertogt, arbejdsdage i forbindelse med oprigning, bedding osv.

Har du lyst kan du som medlem også uddannes til besætning på skibets sejladser med spejdergrupper.

Aftal at komme med en aften hos Daglig Leder (eller få svar på spørgsmål), skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

- eller mød op en tirsdag kl.18.00 på Træskibshavnen, Fiskerivej 32, 8000 Århus C


Har du besluttet du vil være medlem
Et aktivt medlemskab koster 500,- pr. år.

Du kan blive medlem ved at sende en mail til Klittas kasserer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Kontingent indbetales på konto 9354 0000344210 (husk at skrive dit navn på bankoverførelsen)

Du skal desuden også være medlem af en spejdergruppe. Er du ikke det i forvejen kan det ske ved indmeldelse i SMUK Spejder (Særligt medlem under korpset, årskontingent ca. 400 kr). Mere om det her, inkl. indmeldelses formular.

Når du er blevet medlem skal du have et medlemslogin. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, adresse og tlf-nr, så ordner vi det. Når du nu er logget ind får du adgang til kalenderen. Her kan du  tilmelde dig. f. eks tirsdagssejladserne.