Medlemslogin

Aktivt medlem

Vil du gerne lære at sejle ?

Vil du gerne lære andre at sejle?

Vil du lære at makke med gamle træskibe og teknik?

Vil du prøve en ny måde at være spejder på?

 

Klitta er stedet med mulighederne!

Som aktiv medlem hos os får du mulighed for både sejladsuddannelse, sejlerfaring, instruktør- og ledelseserfaring samt rig mulighed for at få eller udvide dine håndværksmæssige færdigheder.
Du behøver ikke en lang spejderkarriere bag sig, men lyst at bidrage til foreningens formål. Det er heller ikke noget krav, at du har sejlerfaring, men du skal være fyldt 15 år.

Vi mødes hver tirsdag aften til klubliv på Århus Træskibshavn. Om sommeren sejler vi og i vinterhalvåret arbejder på skibet. I løbet af året er der en række arrangementer for foreningens aktive medlemmer bl.a. medlemsture, sommertogt, arbejdsdage i forbindelse med oprigning, bedding osv.

Har du lyst kan du som medlem også uddannes til besætning på skibets sejladser med andre spejdere.

037_red_1.jpg

Hør mere hos Daglig Leder på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

- eller mød op en tirsdag kl.18.00 på Træskibshavnen, Fiskerivej 32, 8000 Århus C

Et aktivt medlemskab koster 500,- pr. år.

Du kan blive medlem ved at sende en mail til Klittas kasserer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetale kontingentet på konto 9354 0000344210 (husk at skrive dit navn på bankoverførelsen)

Når du er blevet medlem skal du have et medlemslogin. Du skal først registrere dig via linket nederst til venstre her på siden, hvis du ikke allerede har gjort det. Derefter skal du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bede os om at give din konto medlemsrettigheder.

Når du nu er logget ind får du en medlemsmenu med bl.a kalenderen. Her kan du  tilmelde dig. f. eks tirsdagssejladserne. Under "Dine detaljer" kan du tilmelde dig mail-listerne. Den generelle liste "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." er i praksis den eneste der bliver brugt. Hvis du er i tvivl om noget er der et punkt med vejledninger, men det er da hyggeligere at spørge en af de erfarne, og de vil kun være glade for at kunne hjælpe dig :-).

 

 

template joomla by JoomSpirit